Finance-department is een flexibele en jonge onderneming die zich richt op zelfstandige financiële professionals die voor korte, lange of blijvende periode bij opdrachtgevers worden gestationeerd. We zijn hét financiële projectenbureau van Nederland en leveren transparante dienstverlening aan zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. We zijn een kleine organisatie dat zich weet te onderscheiden van de grote massa. Door de korte lijnen kunnen wij snel en resultaatgericht schakelen met onze opdrachtgevers.

Persoonlijke aanpak
Onze Account Representatives staan met beide voeten op de grond en staan garant voor een persoonlijke en no-nonsense aanpak met snel resultaat voor de opdrachtgevers. Met een uitgebreide database van financiële specialisten op MBO, HBO en WO-niveau is TECH-department actief op verschillende niveaus voor opdrachtgevers en van begin tot eind betrokken bij de oplevering van projecten. Finance-department is actief op de vakgebieden particulieren, zakelijk, agri, grootzakelijk en MKB.

TECH
Finance-department maakt gebruik van een Technical Expertice Centre Hospitality, afgekort TECH. In dit unieke systeem staan alle gegevens van medewerkers, kandidaten en freelancers gerangschikt op skill-niveau, WFT certificeringen, ervaring, beschikbaarheid etc. Daarnaast zijn ook alle gegevens van opdrachtgevers opgenomen in TECH. Door de inzet van TECH kunnen wij snel de juiste kandidaten matchen aan de gevraagde profielen van onze opdrachtgevers